Morbier AOP, Montbeliard ca. 7 kg

F130Skriv ut
Oppkalt etter den lille landsbyen med samme navn i provinsen Franche-Comté. Morbier har en karakteristisk svart stripe i midten som et vitnesbyrd om tidligere produksjonstider da aske ble brukt. I dag er den svarte kanten utelukkende vegetabilsk og kun til pynt. Osten er lagret i minst to måneder og har en herlig tekstur med en fin mild smak med karakter. Bronse ved Mondial du Fromage 2021.
VaremerkeMontbeliard
ProduksjonslandFrankrike
Nettovekt7,2
EnhetKILO
Antall pr. kolli1
Kolli pr. lag6
Lag pr. pall6
Oppbevares på kjølJa
IngredienserUpasteuriseret koMÆLK (fransk oprindelse), mælkesyrebakterier, osteløbe, salt, farve: vegetabilsk kul.
AllergentyperMelk og melkbaserte produkter (inkludert laktose)
AllergenerJa
Energi (Kj/100g)1547
Energi (Kcal/100g)373
Fett30
Hvorav mettede fettsyrer21
Karbohydrater0,5
Hvorav sukkerarter0
Protein23
Salt1,7

Andre som kjøpte denne kjøpte også