Laget av upasteurisert kumelk, lagres denne osten varsomt i
hulene til St. Antoine i Franche-Comté-regionen i Frankrike.
Produksjonsteknologien har en historie som strekker seg over tusen år. I dag
gjennomgår osten grundige kvalitetstester før den selges videre. For å få
AOC-stempelet og den spesielle grønne etiketten, må den oppnå minst 15 poeng på
en 20-punkts skala. En sjelden ost som lages i begrenset produksjon fra
Comté-legenden Marcel Petite.
Varemerke | Marcel Petite |
---|---|
Produksjonsland | Frankrike |
Nettovekt | 2,84 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 6 |
EAN-nummer | 2934516028808 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Upasteurisert MELK fra ku, salt, melkeenzymer, løpe Fett i tørrstoff 45% |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1774 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 428 |
Fett | 35 |
Hvorav mettede fettsyrer | 23 |
Karbohydrater | 1,2 |
Hvorav sukkerarter | 0 |
Protein | 27 |
Salt | 0,81 |