Ricotta betyr omkokt og refererer til måten den populære italienske ferskosten lages på, hvor overskuddsmysen fra annen osteproduksjon varmes opp til den skiller seg, og deretter dreneres. Denne ricottaen fra Valcolatte er myk i teksturen og ikke grynete eller smuldrete, slik ricotta ofte kan være. Smaken er mild, ren og frisk uten for mye syre i smak og ettersmak
Varebetegnelse | Valco Latte |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 1,5 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 8 |
Lag pr. pall | 7 |
EAN-nummer | 8026160008214 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Myse fra pasteurisert kumelk, krem av pasteurisert kumelk, salt |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 702 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 169 |
Fett | 12 |
Hvorav mettede fettsyrer | 9 |
Karbohydrater | 5 |
Hvorav sukkerarter | 4 |
Protein | 8 |
Salt | 0,4 |