Utmerket mascarpone fra Valcolatte i den norditalienske regionen Emilia-Romagna. Denne søte italienske ferskostmascarponen er et biprodukt som vanligvis er laget av myse fra en annen ost, nemlig stracchino. Det er uunnværlig i f.eks. tiramisu, men den kremete, søte ferskosten brukes også i salt italiensk mat.
Varemerke | Valco Latte |
---|---|
Produksjonsland | Italia |
Nettovekt | 2 |
Enhet | Stk. |
Antall pr. kolli | 2 |
Kolli pr. lag | 7 |
Lag pr. pall | 10 |
EAN-nummer | 8026160003974 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Fløte av pasteurisert MELK, fersk pasteurisert MELK, surhetsregulerende middel: melkesyre |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1693 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 411 |
Fett | 42 |
Hvorav mettede fettsyrer | 30 |
Karbohydrater | 4,6 |
Hvorav sukkerarter | 4,6 |
Protein | 3,6 |
Salt | 0,4 |