Etter at Pascal Beillevaire tok over Fontenille-meieriet i Deux Sèvres, er denne geitrullen, regnes den som et stjerneprodukt i produksjonen. 100 % håndverk etter eldgamle tradisjoner. Modnet i ca. 2 uker, den har en litt rynket overflate og en veldig hvit og frisk ost som har de distinkte nyansene til geitost. Kan nytes som den er, i ostepaier, på pizza, i salat mm.
Produksjonsland | Frankrike |
---|---|
Nettovekt | 1 |
Enhet | KILO |
Antall pr. kolli | 3 |
EAN-nummer | 3483130006246 |
Oppbevares på kjøl | Ja |
Ingredienser | Ingredienser: Termisert geitemelk, osteløpe, salt |
---|---|
Allergentyper | Melk og melkbaserte produkter (inkludert laktose) |
Allergener | Ja |
Energi (Kj/100g) | 1437 |
---|---|
Energi (Kcal/100g) | 346 |
Fett | 28 |
Hvorav mettede fettsyrer | 16,6 |
Karbohydrater | 1,4 |
Hvorav sukkerarter | 0,8 |
Protein | 22,2 |
Salt | 1,3 |