Olivenolje fra Castillo de Canena

Picual er den mest kjente av de spanske olivensortene. Den representerer 50% av produksjonen i Jaen provinsen (Andalusia). Den er sterk, men likevel rund i smaken. Castillo de Canena har produsert siden 1780, og deres gode håndverk smakes i kvaliteten.

Endelig tid for Mont d'or

Vi får inn denne fantastiske sesongosten fra 29. september.

Sesong fra midten av september til påske. Osten heter i daglig tale Vacherin. Den er laget av kumelk og selges i trekasser, hvor den modnes videre. Den har en rynket overflate og en nydelig kremet tekstur med mange smaksnyanser. Osten vår kommer fra fjellet Mont d'Or og den produseres i kobberkar etter eldgamle tradisjoner.

Varmes i ovnen, og dypp for eksempel sprøstekt brød i den. Server gjerne med cornichons, spekepølse og poteter. Velbekomme! 

Alt godt!

Hos Gastro Import elsker vi mat. Vi er av den klare oppfatning at de beste produktene er de som er laget av rene råvarer, håndverk, tradisjon og kjærlighet.

Derfor legger vi mye i det å håndplukke våre leverandører.
De er i de fleste tilfeller mindre virksomheter basert på håndtverk, som er gått i arv gjennom generasjoner. De har godt dyrehold og mange års ekspertise, tradisjon og stolthet som videreføres på respektfullt vis!

Kvalitet og smak vil alltid være våre primære parametre!

Velkommen til Gastro Import – alt godt!

Bio Sant’Anna

Like utenfor Bologna, halvveis mot Modena - ligger det som kan kalles Italias gastronomiske hovedpulsåre. Den løper fra Parma gjennom Reggio Emilia og Modena til Bologna. Her ligger et veldig spesielt sted som skiller seg ut med en unik tilnærming til både innovasjon og tradisjon. På dette spesielle stedet finner du vår produsent av økologisk parmesan: Sant'Anna.

Spennende spesialiteter

Produktnyheter