Di Marcos Originale Pinsa Romana, bakt etter en godt bevart oppskrift av hvetemel, soyamel, rismel og surdeig, som får heve i 72 timer før den forstekes. Resultatet er en pinsa med sprø overflate og myk innside, som beholder sprøheten lenge etter steking. Skaperen av originalen, Di Marco, leder fortsatt pinsamarkedet. GMO-fri og vegansk. En mindre pinsa i rundt format.
Varemerke
Di Marco
Produksjonsland
Italia
Nettovekt
0,13
Enhet
Stk.
Antall pr. kolli
10
Kolli pr. lag
15
Lag pr. pall
7
EAN-nummer
8058640076451
Oppbevares på kjøl
Nei
Ingredienser
HVETEmel, vann, tørket HVETE-surdeig, rismel, SOYAMEL, extra virgin olivenolje, solsikkeolje, salt, gjær, konserveringsmiddel: sorbinsyre (E200).
Oppbevar åpen emballasje i kjøleskap og bruk innen 1 dag.
Tilberedning av ferdigbakt pinsabunn: legg ønsket topping på pinsabunnen og stek i forvarmet ovn ved 240 °C i 5-8 min.
Allergentyper
Spor af sennep,Glutenholdige kornprodukter,Soya og soyabønneprodukter