Bresaola 3 kg

70Skriv ut
Okseindrelår, helt uten fett, marineres med salt og pepper og henges deretter til tørking i kjølige fjellgrotter. Den klassiske måten å anvende denne spesialiteten på er kanskje tynnskåret (store runde skiver i halvfast form) i et enkelt lag på et fat eller tallerken med en god olivenolje som dryppes på, litt sitronsaft, nykvæernet pepper og eventuelt parmesan. Denne retten heter Carpaccio og
Nettovekt3,3
EnhetKILO
Antall pr. kolli7
Kolli pr. lag6
Lag pr. pall4
Oppbevares på kjølJa
IngredienserIngredienser: Oksekød, salt, naturlige aromastoffer. Konservering: E250, E251.
AllergenerNei
Energi (Kj/100g)651
Energi (Kcal/100g)150
Fett2,9
Hvorav mettede fettsyrer1,5
Protein32
Salt4

Andra som köpte denna köpte också